Лечение

Лечение на коремни болки и спазми

Има редица ефикасни начини за намаляване или дори премахване на болките от коремните спазми. Естествено превенцията е за предпочитане пред лечението: ако е възможно, избягвайте храни и напитки, които знаете, че ще предизвикат реакция и се опитайте да сведете до минимум ефектите, които стресът оказва върху процеса на храносмилане. И все пак, в моментите, в които болката Ви връхлита е добре да знаете, че има доказани и безопасни методи на лечение.

Домашни лекове

Много хора намират, че при по-леки болки лежането и почивката помагат особено добре. Топлината, като например от грейка с топла вода, помага за увеличаване на кръвообращението в корема и за отпускане на свитите мускули. Безкофеиновият чай, акупресурата и други лечения могат да се окажат особено ефикасни. Може да научите повече за домашните лекове в раздела Съвети от този уебсайт.

Buscopan®: точното, безопасно и ефикасно спазмолитично средство

Buscopan® е ефикасно средство за лечение с добра поносимост за коремни спазми, болки и дискомфорт. Ефектът му е насочен конкретно към причината за възникване на болката – самите спазми. Като отпуска свитите мускули, Buscopan® ефикасно облекчава коремните болки и спазми. Тъй като съвсем слабо се абсорбира в кръвта, средството има много добър профил на безопасност и няма неприятни странични ефекти при директна употреба. Може да научите повече за Buscopan® в раздела от този уебсайт, озаглавен Buscopan®.

Други методи на лечение

В случай, че в рамките на няколко дни не получите ефект от приемането на Buscopan® е важно да посетите Вашия лекар или друг специалист, който може да Ви предпише лекарствено средство за лечение на състоянието Ви или да Ви препоръча подходяща диета и/или план за упражнения.

Може да научите повече по темата от раздела Помощ и още нещо от този уебсайт.

Buscopan - How it works

Как действа Buscopan®

Активната съставка в Buscopan® се добива от листата на едно австралийско дърво, известно като корково дърво или Duboisia...